Servifoní­a Menorca

Bienvenido

Prosegur
Solar 360

Novedades

Seguro movil

El hurto y el robo de teléfono móvil y tableta se ha convertido en una problemática muy actual y por ello es recomendable estar muy...

Movistar convierte en ilimitados los datos de todas sus líneas móviles

Promoció Spotify Premium

Gaudir de Spotify Premium amb un 40% de descompte sona molt bé. Només per ser de Movistar el millor preu del mercat. I escolta el nou disc...

Telefoní­a Fija

Tenim les millors ofertes per a les trucades, tarifes planes amb preus fixos, plans per combinar amb Internet i molt més.

Veure més ...

Móvil

Tarifes de contracte i de targeta, els últims telèfons mòbils per renovar, Internet sense límits, programa de punts ...

Veure més ...

Internet

Altes i instal·lacions de fibra i ADSL, tarifes planes amb preus per sempre, ofertes combinades amb el mòbil ...

Veure més ...

Movistar TV

Gaudeix dels millors canals de televisió amb Imagenio, a casa, al mòbil oa la XBox. Ofertes combinades amb Internet i telefonia.

Veure més ...

Particulares

Li busquem les millors tarifes i combinacions de productes perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar a casa o on sigui que vagi. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Tarifes,Fix, Mòbil, Internet, Movistar TV

 

Veure Més ...

Autónomos

L'assessorem i gestionem les altes de productes, serveis i plans que més s'ajustin al seu negoci i consum perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Tarifes,Mòbil, Internet

 

Veure Més ...

Empresas

El nostre comercial, l'únic homologat a Menorca per Movistar, l'assessorarà sobre tots els serveis i solucions per a la seva empresa. Si ho necessita, disposem d'un servei tècnic propi especialitzat i autoritzat per Movistar. Demani visita del nostre comercial.

Instal·lacions, Centraletes, Servei Tècnic Especialitzat, Tarifes, Mòbil, Internet

Veure Més ...